Termékeink

A Maczkó Vadmanufaktúránál a legrosszabb főnökünk van a világon: saját igényünk, elvárásaink.
Ez az elvárás tükröződik!

 

Termékeink

Dámszarvas termékek

Az igazi fejedelmi magyar konyha nagyrabecsült alapanyaga, mely kétségtelenül összehozza a családot. Nagyszerű természetesen sovány húsú alternatívája a változatos sülteknek. Húsának ízletes ízvilága garantáltan nyomothagy ízlelőbimbóidon és repetázni akarsz majd.
Választható kiszerelések: csonttal,  csont nélkül,  szeletelve akár egalizálva, illetve egészben.

Vaddisznó termékek

A  vaddisznó rekluzív természete és heves viselkedése révén vált a vadászok fejedelmi nyereményévé. A házi sertéshússal szemben, a vaddisznó sovány egységes textúrájú hús. Íze jellegzetesen vad-édes, színe mélyebb vörösebb, kellemesen megkülönböztethető a házisertésétől. Rendkívül gazdag fehérjében, valamint alacsony zsír és koleszterin tartalmú. Folyamatosan ellenőrzött minőség – kizárólag megbízható forrásból származó alapanyagok.

Őz termékek

Őz húsaink helyi vadgazdálkodási tevékenységből származnak, amelyet erős partnerségünk biztosít. A vadon élő őzek húsa ízletes, gyengédebb összetételű hús, melyből az érlelés hatására bontakoznak ki az igazi aromák és ez a folyamat valódi porhanyós textúrát hoz létre.
A vadhús megvásárlása, étkezése és megértése ugyanabból a kiindulási pontból származik: a vad iránti közös szenvedély.

Muflon termékek

Az Alföldön a muflon tájidegen faj. Előfordulásuk a környezetünkben a nem megfelelő vadgazdálkodási tevékenység eredményeként jelentkezett. Emiatt az állományuk folyamatosan évről-évre növekszik, ezzel jelentős kárt okozva a mezőgazdasági kultúrának.
Üzemünkben évente többszöri gyérítő vadászat eredményeként kerül beszállításra.
Húsa a marháéra emlékeztet, bár életmódjából adódóan rendkívül izmos, igazi markáns, pikáns ízű vadhús.

Bárány termékek

Bárányainkat családi gazdaságokból, beszállítói partnerkapcsolatunktól egyenként válogatjuk, valamint a Biokontroll Hungária Kft-vel kötött megállapodásunknak köszönhetően lehetőségünk nyílik bio pecsenye bárány termékek elállítására is. Termékeink minőségének és ízének iránti elkötelezettségünk szenvedélyünk és az egyedi vágások széles választékával biztosítjuk az étlap követelményeket és elkészítési stílusokat, az egyszerűtől a kifinomultig.

Szarvasmarha termékek

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kimagaslóan jóminőségű és jóízű húsokat biztosítsunk. Ehhez szükségünk van a kicsi, megbízható, hagyományos gazdaságokra, ahol szabadban tenyésztett, legelőn nevelt állományokból válogatunk. Ez a származás biztosítja a bizalmunkat, amelyet tovább tudunk adni a húsok karakterében egészen az éttermekig, a családi asztalokig.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Elérhetőségek

info@maczkovadmanufaktura.hu

4342 Terem, Hrsz 0152/2

Maczkó Róbert és Béres Katalin
Tulajdonosok

Nyitvatartás

Előre egyeztetett időpontban