Szarvas termékek

Az igazi fejedelmi magyar konyha nagyrabecsült alapanyaga, mely kétségtelenül összehozza a családot. Nagyszerű, természetesen sovány húsú alternatívája a változatos sülteknek. A szarvas húsának ízletes ízvilága garantáltan nyomothagy ízlelőbimbóidon és repetázni akarsz majd. Választható kiszerelések: csonttal,  csont nélkül,  szeletelve akár egalizálva, illetve egészben.
Termékeinket gímszarvasból, illetve dámszarvasból állítjuk elő, melyek minőségét vákuumcsomagolva, gyorsfagyasztásos eljárással biztosítjuk.

Szarvas bélszín

 

Termékjellemző

A bélszín a szarvas legnemesebb húsrésze, laza rostozatú.
A szarvasbélszínt, mint általában a bélszínt sütve készítik el egyben, vagy érmékre, szeletekre vágva. A szarvasbélszínnek egyedülálló, zamatos íze van, tálalhatjuk savanykás ízű gyümölcsös mártással, de kiválóan illik hozzá a zöldségekből, illetve gombából készült körítés is.
A szarvasbélszínt sütése előtt feltétlenül szükséges bepácolni, akár napokra is.

További információ
  • súly: 80-250 g
    méret hozzávetőlegesen: 30 × 14 × 3 cm
    bor ajánlat: cabernet sauvignon, merlot, petite sirah, syrah, shiraz, zinfandel és petit verdot.

Szarvas húspogácsa

 

Termékjellemző

Ha már unod a szimpla hamburgerek ízvilág és kipróbálnál valami igazi eredetit. Prémium szarvashúsból (100%) minden adalkanyagtól, teljesen mentesen.
Egyszerű elkészíthetőség grill rácson szabadban, hiszen a faszenes grillezés csodásan kihozza a vad ízeket vagy sütőben sütve is ajánljuk( kb 5perc sütés oldalanként).

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 2×200 gr
  • méret hozzávetőlegesen: 19 × 13 × 2 cm
  • bor ajánlat: Pinot Noir, Merlot

Szarvas comb 

 

Termékjellemző

A comb az egyik legnagyobb összefüggő húsos rész. Alacsony zsírtartalma miatt egy testesebb húsnak számít, ezért felhasználása előtt szükséges bepácolni, akár napokra is. A pácolás segít a szarvashús jellegzetes ízének és illatának még markánsabbá tételében. Egyben sütve, szeletelve is készíthető. 

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 1-1,5 kg
  • méret hozzávetőlegesen: 20 × 13 × 2 cm
  • bor ajánlat: petite sirah, merlot és pinot noir

Szarvas gerinc

 

Termékjellemző

Az egyik leglágyabb steak, márványos textúráját már mindenki messziről megismeri, bár jellemzően nem a szaftosságáról híres hús. Azonban, ha jól készíted, igazi omlós és egyáltalán nem száraz lakoma lesz a jutalmad.
Az ízletes fűszerkéregbe zárt és így készült szaftos húsnak kevesen tudnak ellenállni, te se próbálkozz, inkább készítsd el, mindenki örömére.

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 200-500g
  • méret hozzávetőlegesen: 20 × 13 × 2 cm
  • bor ajánlat: cabernet sauvignon, merlot, petite sirah, syrah, shiraz, zinfandel és petit verdot.

Szarvas French rack

 

Termékjellemző

Szarvas borda és karaj hús mesteri kompozíciója.

A borda csontjait minden irányból megtisztítva is kínáljuk, hogy Neked a konyhában már csak a szívedet kelljen hozzáadni és tesztelhesd kulináris képességeidet.

A legjobb biztonság érdekében a csontokat csontvédővel vákumcsomagoljuk.
Előre bepácolva, kemencében, szabadgrillen, akár sütőben is forrón ajánljuk.

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 1000 g
  • méret hozzávetőlegesen: 25 × 16 × 6 cm
  • bor ajánlat: Chardonnay és sauvignon blanc

Szarvas steak

 

Termékjellemző

A szarvas steak gyorsan és könnyen elkészíthető . Titka a jól vágott, kitűnő minőségű hús és a tűzforró serpenyő.  A húst sohasem szabad klopfolni, csak egy kicsit összelapogatni kézzel. Minden oldalát süsd át a vastagságától és ízlésednek megfelelően, de figyelj rá, hogy a húst sohase szúrd meg villával!
A megszokott köreteken és mártásokon túl, kísérletezz fügével, sütőtökkel is, nem fogod megbánni.

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 2x171gr
  • méret hozzávetőlegesen: 20 × 13 × 3 cm
  • bor ajánlat: cabernet sauvignon, merlot, petite sirah, syrah, shiraz, zinfandel és petit verdot.

Szarvas szalámi

 

Termékjellemző

Szeretnénk Nektek bemutatni házunk tökéletesen szeletelhető  szarvas szalámiját, amely a legmodernebb snackekhez is kitűnő választás.
Klasszikus és pikáns szalámi ízesítéssel, hideg füstölt eljárással készült késztermék. Mesterséges tartósítószert, adalékokat nem tartalmaz.

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • összetevők: szarvashús, sertésszalonna, tengeri só, bors, bor ( szulfitok) hagyma, fokhagyma
  • súly: 360 g
  • méret hozzávetőlegesen: 38 × 38 × 33 cm
  • bor ajánlat: Chardonnay és sauvignon blanc

Szarvas tarja

 

Termékjellemző

A szarvas nyaki részei az a kincs, ami tökéletes a lassú főzéshez, pároláshoz, illetve sütéshez is. Szintén csodákat művel a hússal egy pár napos pác előtte, majd adjuk hozzá kedvenc hozzávalóinkat és lassan főzzük, süssük, amíg a hús rostjai és kötőszövetei egymásba nem olvadnak.

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 1000 g
  • méret hozzávetőlegesen: 20 × 13 × 2 cm
  • bor ajánlat: petite sirah, merlot és pinot noir

Szarvas kolbász

 

Termékjellemző

Szarvaskolbászunk magas presztizsét a válogatott alapanyagok és a vadon, illetve vadgazdaságokban, ellenőrzött körülmények között élő szarvasok húsa biztosítja. Hagyományos mégis egyedi ízvilgát a hús sajátos zamata, a hagyományörző receptúra és az elkészítésmód együttese biztosítja.

Klasszikus és pikáns szalámi ízesítéssel, hideg füstölt eljárással készült késztermék. Mesterséges tartósítószert, adalékokat nem tartalmaz.

További információ
  • ellenőrzött minőség
  • összetevők: szarvashús, sertésszalonna, tengeri só, bors, bor ( szulfitok) hagyma, fokhagyma
  • súly: 272 g
  • méret hozzávetőlegesen: 20 × 13 × 2 cm
  • bor ajánlat: Chardonnay és sauvignon blanc

Szarvas osso-buco

 

További információ
  • fehérjében, vasban, cinkben gazdag
  • alacsony zsír, koleszterin tartalmú
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 272 g
  • méret hozzávetőlegesen: 20 × 14 × 9 cm
  • bor ajánlat:
További információ
  • ellenőrzött minőség
  • súly: 272 g
  • méret hozzávetőlegesen: 20 × 14 × 9 cm
  • bor ajánlat:

Szarvas kockázott hús

 

Termékjellemző

A kockára vágott szarvas hús rendkívül ízletes lapockából és combból származik. Tökéletes a bőséges pörköltekhez, ragukhoz vagy más receptekhez, ahol a húst lassan, alacsony hővel pároljuk. Csak adjuk hozzá a fűszereket, más egyéb összetevőket és élvezzük az ízeket. Ha a vadragura esik a választásunk, ne felejtsük el tárkonnyal és/vagy citrommal ízesíteni – mesés ízharmóniát ad.

További információ
  • ellenőrzött minőség

  • súly: 1-2 kg

  • méret hozzávetőlegesen: 25 × 20 × 9 cm

  • bor ajánlat: petite sirah, merlot és pinot noir

KAPCSOLATFELVÉTEL

Elérhetőségek

info@maczkovadmanufaktura.hu

4342 Terem, Hrsz 0152/2

Maczkó Róbert és Béres Katalin
Tulajdonosok

Nyitvatartás

Előre egyeztetett időpontban