Rólunk

A Maczkó Vadmanufaktúránál van a legrosszabb főnökünk a világon: saját igényeink, elvárásaink.
Ez az elvárás tükröződik!

Elhivatottság

Elhivatottság és vízió. 
Termékeink minőségének, állandó ízének garantálása érdekében a feldolgozási folyamatok minden lépését nyomon követjük, minden fázisát ellenőrizzük, a kiválasztástól a fogyasztásra kész állapotig. 
„A részletek a legfontosabbak. A részletek mélységet adnak a dolgoknak, a mélység pedig hitelességet teremt.” /Neil Blumenthal/

Minőség

Manufakturálisan, úgy ellenőrizni mindent, mint senki más. 
A modern infrastruktúrában a szigorú üzemelési folyamatok, a legszigorúbb higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások betartásával biztonságos, minőségi félkész és késztermékeket tudunk előállítani, amelyek optimális eltarthatósági időt biztosítanak minden fogyasztónk számára. Mindent megteszünk a professzionalizmus és a minőség közlésében.

Innováció

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos innovációban. 
Rendelkezünk HACCP és cook & chill technológiával, sous-vide berendezésekkel és a szükséges legújabb vákuumcsomagolókkal. Technológiai hátterünknek köszönhetően, arra törekszünk, hogy a magyar iparág legjobb termékeit hozzuk létre, biztosítva megrendelőink egyedi igényeit is.

Megbízhatóság

Ragaszkodunk a nyomon követhetőséghez. 
Saját állományunkon kívül, nagyfokú következetességgel, kizárólag megbízható helyi vadgazdaságoktól, vadásztársaságoktól szerezzük be alapanyagainkat. Feldolgozásra kizárólag minősített, szigorú állatorvosi engedéllyel ellátott termékek kerülnek, megfelelő érlelés után. 

Tisztelet

Ez az egyetlen módja annak, hogy megértsük termékeinket. 
A hagyomány, a kutatás, az erőfeszítések és az elkötelezettség tiszteletben tartása, fogyasztóink nagyratartása. Kiemelt figyelmet fordítunk a legmagasabb állatjóléti etikai normák fenntartására és biztosítására.

Megbecsülés

Hiszünk a vevői igények meghallgatása, megértése fontosságában. 
Szolgáltatásunk kiválósága révén hosszú távú, egymásra épülő kapcsolatokat építünk ki. Beszállítóinkat csapattagoknak tekintjük, tiszteletben tartjuk, mint vásárlóinkat; értékláncunk részeként kezeljük őket. Munkatársaink következetes motiválása, értékelése és a közös felelősség ösztönzése küldetésünk elérésében.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Elérhetőségek

info@maczkovadmanufaktura.hu

4342 Terem, Hrsz 0152/2

Maczkó Róbert és Béres Katalin
Tulajdonosok

Nyitvatartás

Előre egyeztetett időpontban