Őz termékek

Őz húsaink helyi vadgazdálkodási tevékenységből származnak, amelyet erős partnerségünk biztosít. A vadon élő őzek húsa ízletes, gyengédebb összetételű hús, melyből az érlelés hatására bontakoznak ki az igazi aromák és ez a folyamat valódi porhanyós textúrát hoz létre. A vadhús megvásárlása, étkezése és megértése ugyanabból a kiindulási pontból származik: a vad iránti közös szenvedély.

Őz bélszín

 

Termékjellemző

Az őz legértékesebb, legkifinomultabb része, igazi ínyenceknek. Ugyanakkor univerzális húsrész, amely bármilyen előállítási eljáráshoz alkalmas. Nagyon könnyen felhasználható. Steakként elkészítve a közepes sültség mértékét ajánljuk.

További információ
  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
    – bor ajánlat:

Őzgerinc

 

Termékjellemző

Kiváltképp a legértékesebb húsrész. Elkészíthető csontosan egészben, az ízületek megtartásával, illetve csontosan szeletelve, valamint filézett formában is. Bármelyiket elkészítési módot is választjuk baconnel tűzdelve, friss fűszerekkel mennyei kombinációt alkot a sütőben.

További információ

 

  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
  • bor ajánlat:

Őz steak

 

Termékjellemző

Combból származó nemes filé, nemcsak ínyenceknek. Miután pihentettük a szeleteket a zúzott színesborsos pácban, szokásos módon vaslapon vagy roston süssük őket át ügyelve, hogy közepüket ízlés szerint rózsaszínen hagyjuk.

További információ

 

  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
  • borajánlat: vörös Loliense

Őzcomb

Termékjellemző

A gerinc után a legértékesebb és legkeresettebb része a comb, melyet csonttal egészben párolva és sütve ajánlunk természetesen pácolás után, de csont nélkül is, filézett, szeletelt formában is csomagolni tudjuk.

További információ

 

  • kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
  • borajánlat:

Őz fartő

Termékjellemző

A leguniverzálisabban elkészíthető húsféle. A combból való legkisebb, ízletes vágás. Mint minden húsrészét a vadaknak, ezt is pácolva ajánljuk.

További információ
  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
  • borajánlat:

Őz hátszín

Termékjellemző

Az ízletes fűszerkéregbe zárt szaftos húsnak kevesen tudnak ellenállni, te se próbálkozz, inkább készítsd el, a saját alkotói örömödre, illetve mindenki máséra, aki osztozna benne.

További információ
  • kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
    borajánlat:

Őz lapocka

Termékjellemző

Csont nélküli lapocka filé, vagy csontos lapocka lehet a tökéletes sültek kiválósága. Elkészítésében a legjobb eredményt érjük el, ha lassan pároljuk, sütjük sütőben vagy grillrácson.

További információ
  • kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
  • borajánlat:

Kockázott őzhús

Termékjellemző

A tökéletes gulyás és ragulevesek, pörköltek alapanyaga, ízletes lapockából, combból és csontos oldalasból. Ha a vadragura esik a választásunk, ne felejtsük el tárkonnyal és/vagy citrommal ízesíteni – mesés ízharmóniát ad.

További információ
  • kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
  • vákuumfóliázott
  • igény esetén sous-vide technológiával ellátva
  • hozzávetőleges méret:
  • súly:
  • borajánlat:

Pácolt-füstölt őzcomb

Termékjellemző
További információ

KAPCSOLATFELVÉTEL

Elérhetőségek

info@maczkovadmanufaktura.hu

4342 Terem, Hrsz 0152/2

Maczkó Róbert
Tulajdonos/ Ügyvezető Igazgató

Béres Katalin
Marketing és termékfejlesztési igazgató

Nyitvatartás

Előre egyeztetett időpontban