Őz termékek
Őz húsaink helyi vadgazdálkodási tevékenységből származnak, amelyet erős partnerségünk biztosít. A vadon élő őzek húsa ízletes, gyengédebb összetételű hús, melyből az érlelés hatására bontakoznak ki az igazi aromák és ez a folyamat valódi porhanyós textúrát hoz létre. A vadhús megvásárlása, étkezése és megértése ugyanabból a kiindulási pontból származik: a vad iránti közös szenvedély.
Őz bélszín
Termékjellemző
Az őz legértékesebb, legkifinomultabb része, igazi ínyenceknek. Ugyanakkor univerzális húsrész, amely bármilyen előállítási eljáráshoz alkalmas. Nagyon könnyen felhasználható. Steakként elkészítve a közepes sültség mértékét ajánljuk.
További információ
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
– bor ajánlat:
Őzgerinc
Termékjellemző
Kiváltképp a legértékesebb húsrész. Elkészíthető csontosan egészben, az ízületek megtartásával, illetve csontosan szeletelve, valamint filézett formában is. Bármelyiket elkészítési módot is választjuk baconnel tűzdelve, friss fűszerekkel mennyei kombinációt alkot a sütőben.
További információ
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
- bor ajánlat:
Őz steak
Termékjellemző
Combból származó nemes filé, nemcsak ínyenceknek. Miután pihentettük a szeleteket a zúzott színesborsos pácban, szokásos módon vaslapon vagy roston süssük őket át ügyelve, hogy közepüket ízlés szerint rózsaszínen hagyjuk.
További információ
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
- borajánlat: vörös Loliense
Őzcomb
Termékjellemző
A gerinc után a legértékesebb és legkeresettebb része a comb, melyet csonttal egészben párolva és sütve ajánlunk természetesen pácolás után, de csont nélkül is, filézett, szeletelt formában is csomagolni tudjuk.
További információ
- kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
- borajánlat:
Őz fartő
Termékjellemző
A leguniverzálisabban elkészíthető húsféle. A combból való legkisebb, ízletes vágás. Mint minden húsrészét a vadaknak, ezt is pácolva ajánljuk.
További információ
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
- borajánlat:
Őz hátszín
Termékjellemző
Az ízletes fűszerkéregbe zárt szaftos húsnak kevesen tudnak ellenállni, te se próbálkozz, inkább készítsd el, a saját alkotói örömödre, illetve mindenki máséra, aki osztozna benne.
További információ
- kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
borajánlat:
Őz lapocka
Termékjellemző
Csont nélküli lapocka filé, vagy csontos lapocka lehet a tökéletes sültek kiválósága. Elkészítésében a legjobb eredményt érjük el, ha lassan pároljuk, sütjük sütőben vagy grillrácson.
További információ
- kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
- borajánlat:
Kockázott őzhús
Termékjellemző
A tökéletes gulyás és ragulevesek, pörköltek alapanyaga, ízletes lapockából, combból és csontos oldalasból. Ha a vadragura esik a választásunk, ne felejtsük el tárkonnyal és/vagy citrommal ízesíteni – mesés ízharmóniát ad.
További információ
- kérhető csontozott, illetve csontos kivitelben is
- vákuumfóliázott
- igény esetén sous-vide technológiával ellátva
- hozzávetőleges méret:
- súly:
- borajánlat:
Pácolt-füstölt őzcomb
Termékjellemző
További információ
További termékek
KAPCSOLATFELVÉTEL
Elérhetőségek
4342 Terem, Hrsz 0152/2
Maczkó Róbert
Tulajdonos/ Ügyvezető Igazgató
Béres Katalin
Marketing és termékfejlesztési igazgató
Nyitvatartás
Előre egyeztetett időpontban