Bárány termékek

Bárányainkat családi gazdaságokból, beszállítói partnerkapcsolatunktól egyenként válogatjuk, valamint a Biokontroll Hungária Kft-vel kötött megállapodásunknak köszönhetően lehetőségünk nyílik bio pecsenye bárány termékek elállítására is. Termékeink minőségének és ízének iránti elkötelezettségünk szenvedélyünk és az egyedi vágások széles választékával biztosítjuk az étlap követelményeket és elkészítési stílusokat, az egyszerűtől a kifinomultig.

Báránybélszín

Termékjellemző

A bárány bélszín a bárány egyik talán legnagyrabecsültebb és leggyengédebb része. Ideális kérgezve, sütve ízlés szerint, baconnel betekerve, de túlkészítését nem ajánljuk. Elkészítés előtt mindig vedd ki egy órával a hűtőből.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Báránygerinc 

Termékjellemző

Nem feltétlenül a mindennapok fogása, de egy tűzdelt, egyben sült báránygerinc bármelyik jelesebb alkalmat, családi ünnepet méltón megkoronáz.
A fejtől számított első 3-4 bordát (tarja rész) – a báránynál együtt bontjuk a nyakkal. Jellegzetes “pecsenyének való”, szaftos és kötőszövetben gazdag. A legjobb “brezírozni”, vagyis előpirítás után zöldségek, ízesítők és kevés folyadék hozzáadásával vastag falú edényben lefedve párolni, a végén saját pecsenyelével locsolgatva glaszírozni.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány T-Bone Steak 

Termékjellemző

A T-bone steak neve sokat elárul, a benne található csont alakjáról kapta. Ez a szelet egy igazi csemege a steak rajongóinak. A csontos húsokat sokan ízletesebbnek tartják csont nélküli párjukkal szemben, pedig a csont inkább állagbeli különbséget jelent. A csonthoz közeli húsrészek szerkezete eltér a hús belsejének felépítésétől, sülés után ez a másság érezhető.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány French rack

 

Termékjellemző

A bárányborda egy nagyon finom hús, ha pedig jól van elkészítve, egyenesen királyi fogás! Francia báránykorona (French racks) néven is ismeretes, készítsd el te is! Kiváló étel, egész évben bátran készítheted, ünneptől függetlenül!
Kapható teljes rack (8-10db-os), vagy mini rack (3-4db-os) vágási változatokban is.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány kotlett 

Termékjellemző

A bárány rib eye. Az igazi fine dining tányérok kedvelőinek.
A szeletben készítésnél nagyon résen kell lenni, hajlamos a kiszáradásra.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány hátszín

 

Termékjellemző

Prémium pecsenyebárány hátszín, ha szeretnél egy elegáns főételt tálalni. A hús gyengéd, omlós, íze ízletes, igazi édeskés, gyorsan elkészíthető. Felhasznlás előtt egy órával vedd ki a hűtőből és ne készítsd túl.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen
  •  

Bárány Steak 

Termékjellemző

Bárhol, bármikor kategória. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint bármelyik steak hús elkészítésére. Merd megalkotni saját ételkölteményed!

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Báránycomb

Termékjellemző

Ha biztosra mennél, de szeretnéd elkápráztatni a vendégeidet, a legkreatívabb ötleteket kiváltképp a bárány omlós, lágy és márványozott combjából valósíthatod meg. Külön extra elem a benne található apró gyűrűalakú csont, mely nemcsak díszíti a fogást, hanem a közepében lévő velőnek köszönhetően extra elem lehet a tányéron.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány comb egészben 

Termékjellemző

Egy igazi családi vagy baráti összejövetel alapköve is lehetne. Egészben, sütőben, kemencében sütve rozmaringszállal, citrommal, fokhagymával, szóval a klasszikus bárány fűszerezéssel puha omlós, finom sültet kapunk. Azért ha van egy maghőmérünk nagyon könnyen és pontosan el tudjuk találni, hogy jól átsütve vagy roséra sütve szeretnénk fogyasztani a közepét.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány lapocka

 

Termékjellemző

Báránylapockánk elérhető csontos és csontozott változatban is. Egy biztos, olyan ízvilágot képes biztosítani, amit egyik másik bárány húsrész sem. Lassú elkészítését ajánljuk, fűszerezésében a fokhagymával, rozmaringgal, mentával nem lőhetünk mellé.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány karaj 

Termékjellemző

Csontjával együtt ez a vágás egy igazán remek sült alapanyaga lehet. Kiváltképp, hogy ezeken a húsokon rendszerint rajta hagyunk egy nagyon finom, vékony zsírréteget, ami megvédi sütés során a kiszáradástól.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • zsírszegény, sovány fehérje forrás
  • ásványi anyagokban gazdag, vas és A, B3, B12 és C vitaminok egészséges forrása
  • vákuumcsomagolt termék
  • kriogén eljárással fagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány nyak

 

Termékjellemző

A kiváló ízű csontos nyak remek alapanyagai a pörköltek, gulyások vagy raguknak. Lassú elkészítést, hosszú főzési időt igényelnek, a rostok és a tömött textúrája miatt, de ha egyszer ezt megszerezte, a hatás nem marad el.

További információ
  • legelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • vákuumcsomagolt termék
  • Gyorsfagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány kockázott hús 

 

Termékjellemző

A csontos és filé kockák származhatnak lapockából, combból, és csontos oldalasból. Pörköltek, ragulevesek, gulyások kiváló alapanyagai, csak dobáljuk hozzá a többi hozzávalót, hagyjunk neki elég időt az összefővésre, majd élvezzük az ízeket.

További információ
  • gelőn nevelkedett pecsenyebárányból
  • zsírszegény, sovány fehérje forrás
  • ásványi anyagokban gazdag, vas és A, B3, B12 és C vitaminok egészséges forrása
  • vákuumcsomagolt termék
  • kriogén eljárással fagyasztott állapotban vagy frissen

Bárány lábszár – osso bucco

 

Termékjellemző

Nagyon hálás húsrész – minél tovább főzöd, annál finomabb lesz. Három óra hosszú időnek tűnhet, de higgy nekem, megéri: a hús szinte leomlik a csontról. Ha időd engedi, marináld a bárányt egy éjszakára csípős-fűszeres páclében, ettől íze még intenzívebb lesz. Tálald kuszkusszal vagy burgonyapürével.

További információ

legelőn nevelkedett pecsenyebárányból

zsírszegény, sovány fehérje forrás

ásványi anyagokban gazdag, vas és A, B3, B12 és C vitaminok egészséges forrása

vákuumcsomagolt termék

kriogén eljárással fagyasztott állapotban vagy frissen

KAPCSOLATFELVÉTEL

Elérhetőségek

info@maczkovadmanufaktura.hu

4342 Terem, Hrsz 0152/2

Maczkó Róbert
Tulajdonos/ Ügyvezető Igazgató

Béres Katalin
Marketing és termékfejlesztési igazgató

Nyitvatartás

Előre egyeztetett időpontban